Momente speciale

Semne de carte

Un semn de carte poate fi un dar potrivit fie că e vorba de prima zi școală, de finalul de an școlar, de concursuri sau activități extrașcolare. Însoțit de o carte, un semn de carte îndeamnă la lectură, de aceea am pregătit pentru prima zi de școală câteva modele de semne de carte.

Semne de carte pentru prima zi de școală

Acesta este un material care, cu siguranță, se va îmbogăți în timp. Pe blog există deja un set de opt modele create pentru finalul anului școlar. Sunt prezentate în format word ceea ce permite editarea lor. Fiecare semn de carte conține un mesaj (un citat despre cărți, lectură). Există imagini cu ștrumfi, minioni, bufnițe și copii.

Documentul poate fi descărcat de aici.

Pentru prima zi de școală am realizat până în acest moment  10 modele. Fiecare poartă urarea ”Mult succes!”, potrivită la început de an școlar. Fiecare semn de carte are o imagine diferită, potrivită claselor care au ca simbol  albinuțele, buburuzele, delfinii, elefanții, florile, iepurașii, fluturașii, piticii, ursuleții. Pe o foaie sunt 4 semne de carte. Pot fi imprimate color, pe carton, decupate și oferite elevilor în prima zi de școală. Cele prezentate aici sunt pentru exemplificare. Pentru imprimare vă recomand descărcarea arhivei de la finalul articolului în care veți găsi imaginile la o rezoluție mare.

Pe blog există și alte materiale  care pot fi folosite ca surprize pentru prima zi de școală:

Orare cu diverse modele pot fi descărcate de aici. Un orar personalizat al casei poate fi realizat prin inserarea unor fotografii din activitățile clasei din anul precedent, fotografii în care să se regăsească toți copiii din clasă.

Calendarul 2017-2018 este în format editabil. Câteva idei legate de utilizarea acestuia găsiți aici.

Acrostihuri cu simbolul clasei pot fi descărcate de aici.

Pliant cu tabla înmulțirii și tabla împărțirii poate fi descărcat de aici.

Coronița pentru prima zi de școală, în format editabil, poate fi descărcată de aici.

Comments are closed.