Clasa pregătitoare Momente speciale

Ecusoane personalizate pentru clasa pregătitoare

Am început deja pregătirile pentru noul an școlar. Pentru noua serie care începe clasa pregătitoare în toamnă am ales ca temă steluțele. Primele materiale realizate sunt cartonașele pentru ecusoane personalizate pentru clasa pregătitoare. În prima zi de școală fiecare copil va primi un astfel de ecuson cu numele său și clasa. Am cumpărat ecusoane din plastic, modelul care se prinde în piept cu ac de siguranță sau cu clips. Am păstrat suportul și am introdus un cartonaș personalizat cu clasa steluțelor.

Ecusoane personalizate pentru clasa pregătitoare

În documentul de la finalul articolului veți găsi mai multe modele de cartonașe pentru ecusoane. Sunt realizate astfel încât să se potrivească fără probleme în suportul de plastic. Bineînțeles că pot fi folosite și pentru ecusoanele cu șnur.
Pe cartonaș apare o imagine reprezentativă pentru denumirea clasei. În dreptul ei sunt spații pentru completarea numelui elevului. Am scris deja ”Clasa pregătitoare” și am lăsat un mic spațiu pentru completarea literei clasei.

Modele de ecusoane

Primul model este cel pentru clasa steluțelor. Pe o pagină sunt 10 cartonașe. Pagina poate fi imprimată pe carton, deși nu este absolut necesar. Ținând cont că vor fi introduse în suportul de plastic, faptul că sunt imprimate pe carton sau pe hârtie obișnuită nici nu mai contează.

Următoarele 13 pagini au diverse modele. M-am gândit la clasa albinuțelor, clasa fluturașilor sau cea a buburuzelor. Mai găsim imagini cu bufnițe, delfini, inimioare, iepurași și ursuleți. De asemenea, am introdus și câteva imagini care pot fi folosite indiferent de denumirea clasei. Regăsim în imagini curcubeul sau fața zâmbitoare. Nu lipsesc nici imaginile cu elevi, ghiozdane, cărți cu litere și numere. Există un model și pentru exploratori.
Dacă vă place un anumit model și credeți că se potrivește clasei, vă invit să îl folosiți.

Alte materiale pentru prima zi de școală

De-a lungul timpului am postat pe site multe materiale pentru prima zi de școală. Veți găsi aici surprize de oferit copiilor în prima zi de școală (orare, coronițe, semne de carte, mesaje), elemente de decor, planșe didactice.

Pentru a le găsi mai ușor consultați în harta site-ului secțiunea ”Planșe”, secțiunea ”Evenimente” și secțiunea ”Diverse”. Harta site-ului se găsește în meniu, în categoria ”Diverse”.