Reguli de prevenire Coronavirus

  • Version
  • Descărcări 2537
  • Mărime Fișier 2.22 MB
  • Data Creării 8 septembrie 2020

Reguli de prevenire CoronavirusArhiva numită ”Reguli de prevenire Coronavirus” conține patru documente pdf cu regulile ce trebuie respectate pentru păstrarea sănătății. Fie că regulile sunt scrise pe planșe individuale, fie că se regăsesc laolaltă pe un singur poster, afișarea lor în clasă, la loc vizibil, este un lucru necesar în această perioadă. Există două modele, cuprinse în două dintre cele patru documente. Regulile sunt aceleași, diferă doar imaginile pe care le conțin. Pentru clasa pregătitoare am optat pentru imagini cu animăluțe simpatice și prietenoase.
Celelalte două documente conțin aceleași reguli și imagini așezate pe un poster ce poate fi imprimat la dimensiune A3. Mai multe detalii găsiți în articol.

Detalii arhivă - Reguli de prevenire Coronavirus

Tip fișier: arhivă zip care conține patru documente pdf;

Format documente: două documente A4 și două A3;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizate numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .
Elemente grafice folosite, asupra cărora nu pretindem drepturi de autor: Designed by Freepik

Info hash:

MD5 Checksum: DFC596AB04C875688F087FDBF4B53414
SHA-1 Checksum: 3FDA8E955390371EB1C995ABE1E0A1EF0867AF53
SHA-256 Checksum: 4125E72442993031F98CCFCC1C39C28F292931398165339CE1FAD05FE9EE8092

Note:-formatul zip este un format care comprimă unul sau mai multe documente într-o arhivă și este foarte folosit pentru transferul online de date. Începând cu Windows 7, Microsoft a introdus în managerul de fișiere posibilitatea deschiderii și dezarhivării arhivelor zip. Exista totuși o mică aplicație numită 7zip, special creată pentru arhivara și dezarhivarea fișierelor. Este gratuită, se instalează ușor și are multe opțiuni printre care arhivarea cu parolă și superarhivare in formate foarte comprimate. Este o alternativă bună la dezarhivatorul din Windows;
-pentru a putea deschide un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.