Recapitulăm părțile de vorbire prin joc

  • Version
  • Descărcări 4700
  • Mărime Fișier 1.41 MB
  • Data Creării 5 aprilie 2020

litere pe floriMi-am propus să recapitulăm părțile de vorbire într-un mod plăcut și incitant și astfel a luat naștere jocul ”Atenție la capcane!”.

În articol am descris detaliat modul de desfășurare, regulile, formele de organizare. Aici, în această arhivă, găsiți materialele necesare. Documentul pdf conține planșa de joc cu ajutorul căreia vom recapitula părțile de vorbire învățate. Pe ea apar 60 de cuvinte: substantive, pronume, adjective și verbe. Cele din urmă reprezintă capcanele și trebuie marcate prin colorare. Am extins jocul cu o fișă de lucru care conține șase exerciții ale căror cerințe au legătură cu cuvintele scrise pe planșa de joc.

M-am gândit că jocul are o largă aplicabilitate și am introdus în arhivă și imaginea traseului pe care am scris apoi părțile de vorbire. Puteți insera imaginea într-un document word, publisher sau ppt și apoi editați ceea ce doriți să apară pe planșa de joc. Posibil să puteți realiza această acțiune și în Paint.

Detalii arhivă - recapitulăm părțile de vorbire

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf (Atenție la capcane!.pdf) și o imagine png (Planșă de joc.png);

Format document: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizate numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 22F2DEF30514DF92A484C7A0B001CB2C
SHA-1 Checksum: 9E094A4F17BF944564C846D312F124740EFA07F2
SHA-256 Checksum: F2760C035DE2EF08599253B2FF0CDF5ECAEA2F400FCFBAE4ECAED94861182EAE

Note: -pentru a putea deschide un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
-pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip;
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.