Planul de lucru al proiectului Delta Dunării

  • Version
  • Descărcări 2156
  • Mărime Fișier 1.93 MB
  • Data Creării 21 martie 2020

litere pe floriÎn arhivă veți găsi planul de lucru al proiectului Delta Dunării în variantă pdf și în variantă editabilă. Proiectul va fi realizat individual de către copii, de aceea a fost necesară specificarea etapelor de parcurs în realizarea sa. Planul de lucru se dorește a fi un ghid care să îi îndrume pe copii pas cu pas. Aici, copiii vor afla de unde să se documenteze, cum să organizeze informațiile și imaginile, cum să realizeze lapbook-ul, cum să își aprecieze propria muncă. Pe prima pagină vor afla care este tema proiectului, ce vor învăța, materialele necesare, timpul alocat. Deoarece forma de prezentare este lapbook-ul, în finalul documentului am atașat și câteva modele de organizatori grafici. Mai multe detalii găsiți în articol.

Detalii document - planul de lucru al proiectului Delta Dunării

Tip fișier: arhivă zip care conține un fișier pdf (Delta Dunării.Proiect) și un document Word (Delta Dunării.docx);

Format documente: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizate numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 0E1A8F7F2DA18639100AD4FE943C5E06
SHA-1 Checksum: 9F4AF28796FF537E1A6EE632F408F831B75BE931
SHA-256 Checksum: 2B460EC88C89BEFCDE1843D012C1C3C887EF93EF079A88D3551563DC385AF840

Notă: -pentru a putea deschide un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
-pentru putea a deschide documentul text aveți nevoie de un program de citire și editare a documentelor text precum Microsoft Word. Dacă nu aveți deja instalat acest program, sau daca vreți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere, Libre Office sau Open Office. Acestea includ programele Libre Office Writer, respectiv Open Office Writer, programe care pot deschide, edita și salva documente docx;
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.