Materiale pentru scrierea corectă a cuvintelor „neam” și „ne-am”

  • Version
  • Descărcări 2932
  • Mărime Fișier 1.51 MB
  • Data Creării 25 martie 2019

materiale pentru scrierea corectăArhiva cuprinde câteva materiale pentru scrierea corectă a cuvintelor „neam” și „ne-am”. Este vorba despre o prezentare powerpoint și câteva fișe de lucru realizate pe baza acestuia. Cele două materiale pot fi folosite și independent.

Prezentarea powerpoint conține 7 slide-uri pe baza cărora se poate realiza atât momentul de transmitere/însușire de noi cunoștințe, cât și cel de fixare/consolidare. Astfel, vom întâlni aici regulile de scriere cu exexemple, dar și exerciții de scriere corectă. Animațiile fac ca prezentarea să se deruleze într-un mod atractiv pentru copii. Totodată, le oferă acestora feedback referitor la corectitudinea răspunsurilor.

Fișa de lucru cuprinde sarcinile din prezentarea powerpoint și încă una care nu se regăsește acolo. Acest material poate fi însoțit sau nu de ppt. Ultimele două fișe de lucru cuprind slide-ul 1, cel cu regulile de scriere și un exercițiu pe imaginea unui fluturaș. Ele pot fi folosite în locul fișei prezentate anterior și pot fi lipite în caietele copiilor. Mai multe detalii găsiți în articol.

Detalii arhivă - materiale pentru scrierea corectă

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf și o prezentare Power Point ppsx;

Format documente: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 777F1A7D4E5711F88591A4D179C6CB87
SHA-1 Checksum: 9BE07948AA1C252207FFEF11F4C5C965B1996C6E
SHA-256 Checksum: E2CDFE1B48CC218CB3FFC9ADFCAC783F284DA43866FD870E330AD447FDD1689F

Note:

-pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip;

-pentru a putea deschide un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;

-formatul ppsx este formatul de prezentare needitabil folosit de Microsoft Powerpoint. Spre deosebire de pptx, fișierul ppsx nu se poate modifica ci doar viziona. Pentru a putea deschide acest fișier aveți nevoie de un program gen Microsoft Powerpoint. Daca nu îl aveți deja instalat pe acesta sau doriți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere Libre Office sau Open Office. Acestea conțin programele Libre Office Impress, respectiv Open Office Impress, care pot deschide fișiere tip prezentare ppsx;
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.