Materiale pentru poezia ”Pentru tine, primăvară!”

  • Version
  • Descărcări 2178
  • Mărime Fișier 2.01 MB
  • Data Creării 17 martie 2019

materiale pentru poezia pentru tine primăvarăDocumentul conține câteva materiale pentru poezia ”Pentru tine, primăvară!”. Este vorba despre sarcini de lucru pe baza textului-suport menționat. Pe prima pagină a documentului am inserat textul-suport - două texte pe pagină. Sarcinile de lucru sunt prezentate în continuare, în două variante. Dacă alegeți rezolvarea acestora în cadrul unei fișe de lucru, vă invit să imprimați ultimele două pagini ale documentului, față-verso. Exercițiile vizează înțelegerea conținutului textului, elemente de construcție a comunicării, scriere creativă, desen.

Dacă, pe lângă rezolvarea sarcinilor ce țin de text, doriți și realizarea unei lucrări practice, aveți nevoie de imaginile cu inimioare. Produsul final și toate etapele realizării acestuia sunt prezentate detaliat în articol.

Detalii document - materiale pentru poezia pentru tine primăvară

Tip fișier: document pdf;

Format document: A4;

Licență: Documentul a fost creat și aparține în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Poate fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Poate fi redistribuit numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu poate fi folosit în scopuri comerciale, nu poate fi publicat în nume propriu, nu poate fi inclus în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Îl oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: A72F3A0DE1C46D1B9214A6B48BC7641E
SHA-1 Checksum: 9A5FF1DD026C4B163AC77B8383F8768AB83C35D7
SHA-256 Checksum: D433D8BF4888D27150D8F5B56888AEDF370A78B68A4BDEE2D7BD180E5EE7BB91

Notă: unul din cele mai folosite formate pentru documente text, și nu numai, este formatul pdf. Fișierul oferit de noi spre descărcare este un astfel de document. Acesta nu este editabil (spre deosebire de documentele text Microsoft word, docx sau doc) deci poate fi doar vizionat. Pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit probabil este Adobe Reader. Este un program gratuit, prin urmare foarte multă lume îl folosește. Totuși, poate funcționa destul de greoi pe unele sisteme, având auto-updater și alte opțiuni care îngreunează funcționarea calculatorului. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF. Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.