Materiale pentru creionașul magic

  • Version
  • Descărcări 2299
  • Mărime Fișier 608.20 KB
  • Data Creării 28 iulie 2020

materiale pentru creionașul magicÎn articol am prezentat o posibilă surpriză pentru elevi în prima zi de școală. Este vorba despre un creion - creionașul magic - însoțit de un text. Arhiva cuprinde aceste materiale pentru creionașul magic. Fiecare copil a primit o fișă cu textul sub forma unei scrisori cu învățături. La capătul creionului am lipit un mesaj de bun venit. În arhivă am introdus câte un mesaj pentru fiecare clasă. Mai multe detalii găsiți în articol.

Detalii arhivă - materiale pentru creionașul magic

Tip fișier: arhivă zip care conține cinci imagini jpg;

Format imagini: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizate numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 2672E1406AD6D1BF9D8625C610B3D218
SHA-1 Checksum: 04094ACAB0089B392204F52957E1F2E15CADBE47
SHA-256 Checksum: F48FCFDC6783AEBB1F80E8B072EFE35897021296E981ED5B11A6900FA4C4039C

Notă: -unul din cele mai folosite formate pentru documente text este formatul pdf. Documentele pdf necesită instalarea unui program special pentru a fi deschise, editate (dacă documentul conține câmpuri editabile) și salvate. Cel mai folosit dintre acestea este Adobe Acrobat Reader. Acesta poate fi folosit pentru toate operațiunile de citire, editare a câmpurilor de tip formular, cât și pentru adăugarea de comentarii, corecturi sau note.

Un program special pdf mai puțin complex, simplu de instalat și utilizat ar mai fi Sumatra PDF. Acesta poate fi utilizat doar pewntru citirea și organizarea documentelor. Cine nu vrea să instaleze unul din aceste programe, poate utiliza Google Chrome pe post de cititor și editor de documente pdf;

-formatul zip este un format care comprimă unul sau mai multe documente într-o arhivă și este foarte folosit pentru transferul online de date. Începând cu Windows 7, Microsoft a introdus în managerul de fișiere posibilitatea deschiderii și dezarhivării arhivelor zip. Exista totuși o mică aplicație numită 7zip, special creată pentru arhivara și dezarhivarea fișierelor. Este gratuită, se instalează ușor și are multe opțiuni printre care arhivarea cu parolă și superarhivare in formate foarte comprimate. Este o alternativă bună la dezarhivatorul din Windows;
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.