Fișe pentru terminologia matematică specifică înmulțirii

  • Version
  • Descărcări 9852
  • Mărime Fișier 1.62 MB
  • Data Creării 27 noiembrie 2018

fișe pentru terminologia matematică specifică înmulțiriiDocumentul conține câteva fișe pentru terminologia matematică specifică înmulțirii. Sunt fișe pe baza cărora se poate discuta despre limbajul matematic în orele de predare sau de consolidare a cunoștințelor. De asemenea, ele pot fi decupate și lipite în caietele copiilor. Primele două fișe aduc în atenția copiilor noțiuni specifice înmulțirii, precum denumirea numerelor care apar într-o înmulțire sau prezintă proprietățile acestei operații. Mai mult decât atât, pe imaginea unui joben apar cuvintele și expresiile matematice cel mai des întâlnite în probleme. Următoarea fișă este tot o ocazie de a consolida terminologia prin intermediul unui rebus. Imaginile cu plicuri constituie suportul necesar desfășurării unui joc didactic. Descrierea acestuia poate fi citită în articol.

Detalii document - fișe pentru terminologia matematică specifică înmulțirii

Tip fișier: document pdf;

Format document: A4;

Licență: Documentul a fost creat și aparține în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Poate fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Poate fi redistribuit numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu poate fi folosit în scopuri comerciale, nu poate fi publicat în nume propriu, nu poate fi inclus în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Îl oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 54E99354B3105384F416F0F0FC101273
SHA-1 Checksum: AC4C47008BC3E07E24BD060FF6BD292A8D99BF7A
SHA-256 Checksum: DFDC23ECDCFDFA3CBABA011EAA4CD9D5FDD1A13C204F2BE8F146FE6E6D50B33D

Notă: unul din cele mai folosite formate pentru documente text, și nu numai, este formatul pdf. Fișierul oferit de noi spre descărcare este un astfel de document. Acesta nu este editabil (spre deosebire de documentele text Microsoft word, docx sau doc) deci poate fi doar vizionat. Pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit probabil este Adobe Reader. Este un program gratuit, prin urmare foarte multă lume îl folosește. Totuși, poate funcționa destul de greoi pe unele sisteme, având auto-updater și alte opțiuni care îngreunează funcționarea calculatorului. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF. Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.