Fișe pentru scrierea corectă a cuvintelor ”nai” și ”n-ai”

  • Version
  • Descărcări 2817
  • Mărime Fișier 1.60 MB
  • Data Creării 30 noiembrie 2018

fișe pentru scrierea corectăDocumentul conține trei fișe de lucru pentru scrierea corectă a cuvintelor ”nai” și n-ai”. Prima dintre ele prezintă regulile de scriere corectăpe imaginea unei cărți. Pe o pagină sunt patru imagini ce pot fi imprimate și lipite în caietele copiilor. Cea de a doua fișă conține, pe lângă regulile de scriere, câteva exerciții. Pe o pagină au fost așezate două fișe, la dimensiune A5. Ultimul material este tot o fișă realizată pe imaginea unui cadou. Aici găsim ortogramele învățate, dar și alte cuvinte care necesită atenție în scrierea lor. Sarcina de lucru constă în alcătuirea unor enunțuri cu cuvintele date. Pe o pagină au fost așezate câte șase imagini. Mai multe detalii despre aceste materiale găsiți în articol.

Detalii document - fișe pentru scrierea corectă

Tip fișier: document pdf;

Format document: A4;

Licență: Documentul a fost creat și aparține în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Poate fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Poate fi redistribuit numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu poate fi folosit în scopuri comerciale, nu poate fi publicat în nume propriu, nu poate fi inclus în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Îl oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: A91E9847DD2B5626AC613EAF0CC77DEB
SHA-1 Checksum: 00FADC6E7E2AC0743336BBB0E5B9A13BC809AE40
SHA-256 Checksum: 2A0286DBA5FBC27D843AA34BA38033153B2888B56E3DECD4F227264E5EDE9EF4

Notă: unul din cele mai folosite formate pentru documente text, și nu numai, este formatul pdf. Fișierul oferit de noi spre descărcare este un astfel de document. Acesta nu este editabil (spre deosebire de documentele text Microsoft word, docx sau doc) deci poate fi doar vizionat. Pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit probabil este Adobe Reader. Este un program gratuit, prin urmare foarte multă lume îl folosește. Totuși, poate funcționa destul de greoi pe unele sisteme, având auto-updater și alte opțiuni care îngreunează funcționarea calculatorului. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF. Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.