Fișe de lucru cu adunări și scăderi

  • Version
  • Descărcări 6106
  • Mărime Fișier 6.19 MB
  • Data Creării 31 octombrie 2018

fișe de lucru cu adunări și scăderiDocumentul conține două fișe de lucru cu adunări și scăderi cu trecere peste ordin. Lucrăm cu numere naturale de la 0 la 10000. Pentru exersarea adunărilor cu trecere peste ordin avem o fișă cu exerciții, prezentată în două variante. Este vorba de același conținut, diferă doar forma de prezentare. Exersăm și scăderea cu trecere peste ordin prin intermediul altei fișe. Exercițiile propuse pot lua forma unui joc în care o veveriță pornește în căutare de ghinde. Sarcina de lucru constă în aflarea unui număr necunoscut prin operație de scădere. Mai multe detalii despre conținutul acestor materiale găsiți în articol.

Detalii document - fișe de lucru cu adunări și scăderi

Tip fișier: document pdf;

Format document: A4;

Licență: Documentul a fost creat și aparține în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Poate fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Poate fi redistribuit numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu poate fi folosit în scopuri comerciale, nu poate fi publicat în nume propriu, nu poate fi inclus în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Îl oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 112FFC5B72609FBCDAD4125303AB58BF
SHA-1 Checksum: EFC6EDA9E21A6A4D76ABBB78D1582519B5BECDB5
SHA-256 Checksum: BAEECAAC1E82BBFF8D5788A7F75B220BE3CDC8AF0F63C9E7278C49C5046ED5A1

Notă: unul din cele mai folosite formate pentru documente text, și nu numai, este formatul pdf. Fișierul oferit de noi spre descărcare este un astfel de document. Acesta nu este editabil (spre deosebire de documentele text Microsoft word, docx sau doc) deci poate fi doar vizionat. Pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit probabil este Adobe Reader. Este un program gratuit, prin urmare foarte multă lume îl folosește. Totuși, poate funcționa destul de greoi pe unele sisteme, având auto-updater și alte opțiuni care îngreunează funcționarea calculatorului. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF. Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.