Dovlecelul matematician – fișă de lucru cu adunări și scăderi

  • Version
  • Descărcări 6140
  • Mărime Fișier 1.26 MB
  • Data Creării 4 noiembrie 2018

dovlecelul matematicianArhiva conține Dovlecelul matematician, o fișă de lucru cu adunări și scăderi cu trecere peste ordin în concentrul 0-10000 și o scurtă prezentare powerpoint. Fișa de lucru conține 5 exerciții și probleme pentru exersarea operațiilor de adunare și scădere a numerelor naturale până la 10000, cu trecere peste ordin. Pe o pagină sunt două fișe de lucru. Copiii pot decupa imaginea dovleacului pe contur pentru a lipi fișa în caiet. Tot pe caiet se va scrie și rezolvarea exercițiilor. Prezentarea powepoint conține doar un slide și rolul său este de a completa rezolvarea exercițiilor de pe fișă cu verificarea corectitudinii acestora. La fiecare click se va afișa rezultatul calculului. Rezultatele apar în ordinea în care sunt scrise exercițiile pe fișă. O variantă pentru ppt este imagine dovleacului din documentul pdf. Poate fi afișată la tablă sau distribuită fiecărui copil în parte. Pe măsură ce un exercițiu este rezolvat, se caută numărul ce corespunde răspunsului și se colorează bulina. Mai multe detalii despre aceste materiale găsiți în articol.

Detalii arhivă - dovlecelul matematician

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf și o prezentare Power Point pps;

Format document: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 830352C4DDF6C7D39A9690047C14385A
SHA-1 Checksum: 69F00BD85844B8E4C50F9A500C20CE182E65AD42
SHA-256 Checksum: 591C13286FF302E5E45A7678C9FE8F48BF2FC2412946D39F769BD738654FEA95

Note:- pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
- pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip;
- formatul pps este formatul de prezentare needitabil folosit de Microsoft Powerpoint. Spre deosebire de ppt, fișierul pps nu se poate modifica ci doar viziona. Pentru a putea deschide acest fișier aveți nevoie de un program gen Microsoft Powerpoint. Daca nu îl aveți deja instalat pe acesta sau doriți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere Libre Office sau Open Office. Acestea conțin programele Libre Office Impress, respectiv Open Office Impress, care pot deschide fișiere tip prezentare pps.
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.