Punctuația – planșe

  • Version
  • Descărcări 10805
  • Mărime Fișier 1.93 MB
  • Data Creării 30 iunie 2017

punctuațiaPunctuația la clasa a II-a cuprinde următoarele semne: punctul, semnul întrebării, semnul exclamării, linia de dialog, virgula, două puncte. Pentru fiecare semn de punctuație există câte o planșă color. Planșa prezintă exemple (propoziții) de utilizare a semnelor de punctuație însoțite de scurte definiții. Planșele au dimensiunea A4, pot fi descărcate, imprimate și afișate în clasă.

Detalii arhivă - punctuația

Tip fișier: arhivă zip care conține șase imagini jpg (Două puncte.jpg, Linia de dialog.jpg, Punctul.jpg, Semnul exclamarii.jpg, Semnul întrebării.jpg, Virgula.jpg);

Format imagini: A4;

Dimensiuni imagini: 2550X3300 px ;

Licență: imaginile sunt realizate de noi în scop didactic. Pot fi modificate și redistribuite în orice mediu sau format. Pot fi adaptate, transformate și se poate construi pe baza lor. Imaginile nu pot fi folosite în scopuri comerciale; le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Notă: pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip. Câteva detalii despre acest program, precum și link-ul de descărcare le găsiți aici.