Puișorul și vulpea, proiect de activitate didactică

  • Version
  • Descărcări 2447
  • Mărime Fișier 8.57 MB
  • Data Creării 11 aprilie 2018

puișorul și vulpeaPuișorul și vuplea, proiect de activitate didactică este un material oferit de doamna profesor Ilie Florentina Ionela. Proiectul de lecție este conceput la disciplina comunicare în limba română, clasa pregătitoare. Subiectul lecției este ”Textul narativ”, iar textul-suport utilizat este ”Puișorul și vulpea” după Ion Pas. Demersul didactic este gândit pe cadrul ERR (evocare, realizarea sensului, reflecție) și are la bază o strategie didactică bogată în metode interactive și material didactic divers. În articol găsiți o scurtă prezentare a acestuia.

Detalii arhivă - puișorul și vulpea

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf (Proiect didactic-Puișorul și vulpea după Ion Pas.pdf) și o prezentare Power point (rebus ppt);

Format document: A4;

Licență: documentele sunt realizate de doamna profesor Ilie Florentina Ionela în scop didactic. Pot fi modificate și redistribuite în orice mediu sau format, numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu). Pot fi adaptate, transformate și se poate construi pe baza lor. Nu pot fi folosite în scopuri comerciale; le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: A5F77EBD3C9BAE0ABEB4A7F564D1BF19
SHA-1 Checksum: D593EDF28145ECFB6157680C0E1AFC396A2B2E47
SHA-256 Checksum: F3E5FC4FDB1EEC6F7D19F0464B60DC5DEA22AFCBB6916C4C79983DD3919DAF2F

Note: - pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF.

- formatul ppt este folosit de Microsoft Powerpoint pentru a salva documente tip prezentare care pot fi mai apoi editate. Drept urmare, pentru a putea deschide un fișier de acest gen aveți nevoie de acest program sau de unul similar. Dacă nu aveți deja instalat Microsoft Office, sau dacă pur și simplu doriți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere, Open Office sau Libre Office. Acestea au în componență programele Open Office Impress, respectiv Libre Office Impress, programe care pot deschide, edita și salva documente ppt.
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.