Materiale pentru textul ”Charlie și fabrica de ciocolată”

  • Version
  • Descărcări 1808
  • Mărime Fișier 964.50 KB
  • Data Creării 8 martie 2020

Materiale pentru textul „Charlie și fabrica de ciocolată”Documentul conține câteva materiale pentru textul ”Charlie și fabrica de ciocolată” de Roald Dahl. Este vorba despre harta textului, un spațiu pentru crearea unui cvintet, precum și despre materialele utilizate în exercițiul de comunicare orală. Harta textului este o fișă de lucru ale cărei sarcini de lucru sunt prezentate pe o imagine cu o ciocolată. Prin intermediul celor nouă exerciții propuse copiii vor pătrunde în universul textului. Cvintetului i-am oferit un spațiu de scris pe imagini cu bomboane. Dispunerea acestora corespunde elementelor unui cvintet. Ultimele materiale din document constituie suportul activității de exprimare argumentată a propriilor opinii în cadrul metodei ”Patru colțuri”. O descriere detaliată a acestor activități găsiți în articol.

Detalii document - Materiale pentru textul ”Charlie și fabrica de ciocolată”

Tip fișier: document pdf;

Format document: A4;

Licență: Documentul a fost creat și aparține în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Poate fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Poate fi redistribuit numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu poate fi folosit în scopuri comerciale, nu poate fi publicat în nume propriu, nu poate fi inclus în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Îl oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: F76E5A8A520FACA11E08E40B5DF388B1
SHA-1 Checksum: 2614B8003FBB6A63888116E1290E290CF145BDCC
SHA-256 Checksum: 61E5C945E921B1BC5F06AE9FDB568FE39CF07617B27E94FF3943B19C4B2E350F

Notă: unul din cele mai folosite formate pentru documente text, și nu numai, este formatul pdf. Fișierul oferit de noi spre descărcare este un astfel de document. Acesta nu este editabil (spre deosebire de documentele text Microsoft word, docx sau doc) deci poate fi doar vizionat. Pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit probabil este Adobe Reader. Este un program gratuit, prin urmare foarte multă lume îl folosește. Totuși, poate funcționa destul de greoi pe unele sisteme, având auto-updater și alte opțiuni care îngreunează funcționarea calculatorului. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF. Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.