Materiale pentru ”Șotronul împărțirii”

  • Version
  • Descărcări 7207
  • Mărime Fișier 1.96 MB
  • Data Creării 12 ianuarie 2020

materiale pentru șotronul împărțiriiDocumentul conține acele materiale pentru ”Șotronul împărțirii” descrise detaliat în articol. Este vorba despre noțiunile teoretice care apar de-a lungul lecțiilor dedicate operației de împărțire la clasa a IV-a. Mai concret, este vorba despre terminologia specifică operației, cazuri speciale de împărțire, distributivitatea. De asemenea, vorbim despre împărțirea cu rest și împărțirea unui număr format din mai multe cifre la un număr format din una sau două cifre. Toate aceste noțiuni au fost distribuite pe cele șapte spații ale clasicului șotron. Prima pagină a documentului conține șotronul în forma sa completă. Pe celelalte pagini veți găsi fiecare element separat, în cazul în care optați pentru construirea șotronului lecție de lecție. Cele două variante ale fiecărei piese vă lasă libertatea de a opta pentru oferirea informațiilor gata completate sau de a le completa împreună cu copiii. Mai multe idei referitoare la aceste materiale pentru ”Șotronul împărțirii” găsiți în articol.

Detalii document - materiale pentru șotronul împărțirii

Tip fișier: document pdf;

Format document: A4;

Licență: Documentul a fost creat și aparține în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Poate fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Poate fi redistribuit numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu poate fi folosit în scopuri comerciale, nu poate fi publicat în nume propriu, nu poate fi inclus în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Îl oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: F8CD818A33EFCA4B293708A7C13AC11D
SHA-1 Checksum: B4E6FB0635E977887BBA32D374CEAA09BF877E4B
SHA-256 Checksum: 3A535899E42ADE71AFB8A5D9BF12FC8A417B57E7EB9D5DF2AC9B2C3D04E1850D

Notă: pentru a putea deschide un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF. Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.