Materiale pentru „săi„ și „să-i”

  • Version
  • Descărcări 2578
  • Mărime Fișier 475.21 KB
  • Data Creării 11 decembrie 2019

materiale pentru săiArhiva conține două materiale pe care le-am utilizat în lecția despre scrierea corectă a cuvintelor „săi” și „să-i”. Este vorba despre un document pdf și o prezentare powerpoint. Documentul pdf conține două pagini. Aici avem imagini cu piese de Lego, câte o imagine pentru fiecare situație de scriere avută în vedere. Fișele au fost lipite în caiet și însoțite de exemple corespunzătoare. În articol am descris în detaliu modul de lucru.

Prezentarea powerpoint conține 6 slide-uri cu exerciții pentru fixarea cunoștințelor. Sarcinile de lucru sunt diverse. Animațiile permit ca rezolvarea să fie însoțită de verificare. Mai multe detalii găsiți în articol.

Detalii arhivă - materiale pentru săi

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf și o prezentare Power Point ppsx;

Format documente: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizate numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 0FA90093DEB937ED61EE0E3A9969275B
SHA-1 Checksum: 787529CADE20ED61779ED4C559CDECA8AFF879AC
SHA-256 Checksum: A12B89805D394715B9350167802B30F611BEB3AE812FC48A698CAD9AE9EC541B

Note:

-pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip;
-pentru a putea deschide un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
-formatul ppsx este formatul de prezentare needitabil folosit de Microsoft Powerpoint. Spre deosebire de pptx, fișierul ppsx nu se poate modifica ci doar viziona. Pentru a putea deschide acest fișier aveți nevoie de un program gen Microsoft Powerpoint. Daca nu îl aveți deja instalat pe acesta sau doriți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere Libre Office sau Open Office. Acestea conțin programele Libre Office Impress, respectiv Open Office Impress, care pot deschide fișiere tip prezentare ppsx;
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.