Materiale pentru jocul ”Țară, țară, vrem ostași!”

  • Version
  • Descărcări 6299
  • Mărime Fișier 795.92 KB
  • Data Creării 20 octombrie 2018

materiale pentru joculArhiva conține materiale pentru jocul ”Țară, țară, vrem ostași!”. De fapt, este vorba despre același material în două variante: varianta pdf și varianta editabilă. Fie că este vorba de bilete, fie de fișa de lucru, sarcinile presupun exersarea deprinderilor de calcul. Prin intermediul acestor exerciții se consolidează adunarea și scăderea numerelor naturale până la 10000, fără trecere peste ordin. O modalitate prin care aceste exerciții pot deveni mai atractive pentru copii este jocul. Am apelat la cunoscutul joc ”Țară, țară, vrem ostași!” pe care l-am adus în ora de matematică, adaptat scopului pe care l-am avut în vedere. În articol am prezentat detaliat două variante de desfășurare a acestui joc. Materialele prezentate aici reprezintă suportul pentru aplicarea celor două variante.

Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizate în scop didactic, la școală sau acasă.  Pot fi redistribuite  numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).

Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră.

Detalii arhivă - materiale pentru jocul ”Țară, țară, vrem ostași!”

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf și un document Word docx;

Format documente: A4;

Licență: documentele sunt realizate de noi în scop didactic. Pot fi modificate și redistribuite în orice mediu sau format, numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu). Pot fi adaptate, transformate și se poate construi pe baza lor. Nu pot fi folosite în scopuri comerciale; le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 7E48BDD5532B42D849192AE14283322A
SHA-1 Checksum: FC849FA0209D0D3408CC52AF6CD588CD5B96B7CB
SHA-256 Checksum: FDA808E0D24E253380B42B9489FE579119B25AD9A0065A6DB527FF4B462ABB17

Note: - pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip;
- pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
- pentru putea a deschide acest document aveți nevoie de un program de citire și editare a documentelor text precum Microsoft Word. Dacă nu aveți deja instalat acest program, sau daca vreți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere, Libre Office sau Open Office. Acestea includ programele Libre Office Writer, respectiv Open Office Writer, programe care pot deschide, edita și salva documente docx.
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.