Materiale pentru înmulțirea cu 5

  • Version
  • Descărcări 7889
  • Mărime Fișier 1,006.18 KB
  • Data Creării 19 noiembrie 2017

materiale pentru înmulțirea cu 5Arhiva conține materiale pentru înmulțirea cu 5, materiale ce pot fi utilizate într-o lecție de consolidare. Este vorba despre câteva fișe de lucru și o prezentare powerpoint. Fișele de lucru pot fi aplicate ca atare sau sub formă de joc sau concurs. Există, de asemenea, o fișă pentru terminologie matematică, fișă ce poate fi lipită în caietele copiilor. O altă fișă este cea sub formă de hexagoane înlănțuite. ea cuprinde diverse exerciții pentru consolidarea deprinderilor de calcul. Prezentarea powerpoint conține patru slide-uri. Pe fiecare slide veți găsi câte o problemă în care numerele sunt ascunse sub imagini. Mai multe detalii despre aceste materiale găsiți în articol.

Detalii arhiva - materiale pentru înmulțirea cu 5

Tip fișier: arhivă zip care conține o prezentare powerpoint (2 Probleme in imagini.ppsx) și un document pdf (Inmultirea cu 5.pdf);

Format document: A4;

Licență: documentele sunt realizate de noi în scop didactic. Pot fi modificate și redistribuite în orice mediu sau format, numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu). Pot fi adaptate, transformate și se poate construi pe baza lor. Nu pot fi folosite în scopuri comerciale; le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: D2E0407D9F54047C9B4E1D3538BAEBAC
SHA-1 Checksum: 3CB803E97D50617DF021185D48861B5CB36457C7
SHA-256 Checksum: AED3EAF619A352A1A669008A641F2DDF3A3A9989EB0216527ADB391CEFF29CA7

Note:
-pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF.
-pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip.
-formatul ppsx este formatul de prezentare needitabil folosit de Microsoft Powerpoint. Spre deosebire de pptx, fișierul ppsx nu se poate modifica ci doar viziona. Pentru a putea deschide acest fișier aveți nevoie de un program gen Microsoft Powerpoint. Daca nu îl aveți deja instalat pe acesta sau doriți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere Libre Office sau Open Office. Acestea conțin programele Libre Office Impress, respectiv Open Office Impress, care pot deschide fișiere tip prezentare ppsx.
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.