Materiale pentru compunere

  • Version
  • Descărcări 6933
  • Mărime Fișier 2.42 MB
  • Data Creării 6 decembrie 2018

materiale pentru compunereCele două documente pdf ale arhivei conțin materiale pentru compunere. Ele nu fac referire la un anumit subiect sau tip de compunere, așadar pot fi utilizate oricând pentru redactarea unor texte scrise. Unul dintre documente este un poster la dimensiune mare- șase coli A4. Pe imaginea unui semn de întrebare uriaș am inserat toate conceptele care fac subiectul discuției pe tema realizării unei compuneri. Veți identifica aici părțile unei compuneri, elementele acestora, conectori, criterii în redactarea și evaluarea compunerilor. Al doilea document conține fișele pe care vor lucra copiii. Prima fișă oferă spațiul de scris necesar pentru redactarea compunerilor. Există și două fișe care redau semnul de întrebare de pe poster la o dimensiune mai mică. Pe ultima fișă vor fi notate aspectele ce țin de părțile unei compuneri, dar și conectori ce pot fi utilizați în construirea ideilor. Mai multe detalii găsiți în articol.

Detalii arhivă - materiale pentru compunere

Tip fișier: arhivă zip care conține două documente pdf;

Format documente: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: B3C8BF9F0D260CA687A5781CED1613FE
SHA-1 Checksum: EFA3F3E98FBA08B0E0CE80BF25B73585033861DC
SHA-256 Checksum: 5CBB49CD129E6968B5DB734E1CF8FE2CFEC95B649892DE5A7AD646C03194CC36

Note: -pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip;
-pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.