Materiale pentru cartea poștală

  • Version
  • Descărcări 4256
  • Mărime Fișier 2.18 MB
  • Data Creării 20 mai 2019

materiale pentru cartea poștalăArhiva conține câteva materiale pentru cartea poștală. Ele pot fi utilizate într-o lecție al cărei subiect este scrierea funcțională. Este vorba despre o prezentare powepoint și un document cu fișe de lucru.

Prezentarea powerpoint conține trei slide-uri și poate fi folosită în prima parte a lecției. Este utilă pentru captarea atenției și, apoi, pentru dirijarea învățării. Materialul a fost astfel conceput încât să ofere suport pentru discuții și pentru identificarea elementelor unei cărți poștale.

Documentul pdf cuprinde patru materiale. Găsim un template pentru redactarea de către copii a unei cărți poștale, pornind de la modelul oferit în prezentarea powerpoint. Pe următoarea pagină sunt informații referitoare la cartea poștală. Ele sunt dispuse pe patru piese de puzzle. Fișele pot fi lipite în caietele copiilor. La final se află două imagini pe care le regăsim și în prezentarea powerpoint.

Mai multe detalii despre aceste materiale găsiți în articol.

Detalii arhivă - materiale pentru cartea poștală

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf și o prezentare Power Point;

Format documente: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 02E161A91AA4649F4D37ED14E8E75DFB
SHA-1 Checksum: A1DFB688E42777E869EFD88E61445BC27638268E
SHA-256 Checksum: 5DE499B60C9D58A2BE7791DDB80B64FFC0FABD0EBA04D5E22A43F7F3EEDFCA24

Note: -pentru a putea deschide un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
-formatul ppsx este formatul de prezentare needitabil folosit de Microsoft Powerpoint. Spre deosebire de pptx, fișierul ppsx nu se poate modifica ci doar viziona. Pentru a putea deschide acest fișier aveți nevoie de un program gen Microsoft Powerpoint. Daca nu îl aveți deja instalat pe acesta sau doriți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere Libre Office sau Open Office. Acestea conțin programele Libre Office Impress, respectiv Open Office Impress, care pot deschide fișiere tip prezentare ppsx;
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.