Materiale pentru aflarea termenului necunoscut

  • Version
  • Descărcări 8385
  • Mărime Fișier 1.08 MB
  • Data Creării 10 noiembrie 2018

materiale pentru aflarea termenului necunoscutArhiva conține două documente cu materiale pentru aflarea termenului necunoscut. De fapt, este vorba despre un document pdf care conține două fișe și un alt document word pentru editarea uneia dintre ele. Una dintre fișe conține piramida numerelor în două variante diferite. Elevii vor completa casetele cu numerele obținute în urma efectuării calculelor. Cel de-al doilea material este un puzzle. Este vorba despre imaginea unui ursuleț împărțită în 18 piese ce conțin numere. Tot atâtea exerciții de aflarea a termenului necunoscut se află pe fișa ce însoțește acest puzzle. În documentul pdf veți găsi imaginea reconstituită și o una în care piesele de puzzle sunt amestecate. Copiii vor prima cea de  a doua variantă și vor decupa fiecare piesă de puzzle.  După efectuarea calculelor, urmează verificarea corectitudinii acestora prin atașarea fiecărei piese de puzzle rezultatului obținut. Dacă la final se obține imaginea ursulețului, calculele au fost corect efectuate.Mai multe detalii găsiți în articol.

Documentul word conține acest puzzle  și fișa cu exerciții. Aici puteți face orice modificare doriți, în funcție de clasă, de disciplină, de subiectul lecției.

Detalii arhivă - materiale pentru aflarea termenului necunoscut

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf și un document Word docx;

Format documente: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum:A6EE621C5ECCA89B65E08B6BF42EE074
SHA-1 Checksum: 8A6934E80C43621075E5EBB8DACC151BCFA88597
SHA-256 Checksum: 6AC120218A0B1759149F2E82349C2DB1766D6A3A65D76D88643034A324AE5F83

Note: -pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip;
-pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
-pentru putea a deschide documentul docx aveți nevoie de un program de citire și editare a documentelor text precum Microsoft Word. Dacă nu aveți deja instalat acest program, sau daca vreți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere, Libre Office sau Open Office. Acestea includ programele Libre Office Writer, respectiv Open Office Writer, programe care pot deschide, edita și salva documente docx.
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.