În așteptarea lui Moș Crăciun

  • Version
  • Descărcări 16542
  • Mărime Fișier 5.74 MB
  • Data Creării 1 decembrie 2017

în așteptarea lui Moș CrăciunÎn așteptarea lui Moș Crăciun vom lucra în cărticica-glob. Aceasta conține pagini care vor fi oferite copiilor câte una pe zi până la sosirea Moșului. Paginile sunt în formă de globuri, iar imaginile, cu excepția copertelor, sunt alb-negru. Sarcinile de lucru diferă de la o pagină la alta. În funcție de vârsta lor, copiii vor colora, vor desena, vor citi, își vor exprima gândurile, dorințele, urările. Numărul paginilor cărții depășește numărul zilelor tocmai pentru a oferi variante. Nu am datat paginile tot în ideea de a fi ordonate la alegerea cadrului didactic sau a părintelui. Fiecare pagină va fi decupată pe conturul globului. La final, acestea vor fi capsate iar cărticica-glob poate deveni ornament pentru brad. Mai multe detalii privind conținutul fișelor și sarcinile de lucru găsiți în articol.

Detalii document - în așteptarea lui Moș Crăciun

Tip fișier: document pdf;

Format document: A4;

Licență: documentul este realizat de noi în scop didactic. Poate fi modificat și redistribuit în orice mediu sau format, numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu). Poate fi adaptat, transformat și se poate construi pe baza lui. Nu poate fi folosit în scopuri comerciale; îl oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 73D6679E8DE3980DB7F2440AD8759C37
SHA-1 Checksum: E8DEEAEC332BFA616D4CBF2FD3F8E246ABED02C8
SHA-256 Checksum: 4FE764F31333D66E6178F3B34EBEC650EFC17C6D19AFC7A059E87EA11E585F95

Notă: unul din cele mai folosite formate pentru documente text, și nu numai, este formatul pdf. Fișierul oferit de noi spre descărcare este un astfel de document. Acesta nu este editabil (spre deosebire de documentele text Microsoft word, docx sau doc) deci poate fi doar vizionat. Pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit probabil este Adobe Reader. Este un program gratuit, prin urmare foarte multă lume îl folosește. Totuși, poate funcționa destul de greoi pe unele sisteme, având auto-updater și alte opțiuni care îngreunează funcționarea calculatorului. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF. Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.