Fișe pentru ia/i-a și iau/i-au

  • Version
  • Descărcări 4595
  • Mărime Fișier 1.05 MB
  • Data Creării 13 noiembrie 2019

fișe pentru ia/i-a și iau/i-auDocumentul conține două fișe pentru ia/i-a și iau/i-au, fișe pe care le-am utilizat pentru reactualizarea regulilor de scriere  a acestor cuvinte. Cele două fișe pot fi folosite împreună sau se poate apela doar la fișa cu exerciții. În primul caz, după completarea cu regulile de scriere, respectiv rezolvarea sarcinilor, cele două fișe se decupează pe contur. Cea cu exerciții se lipește pe caiet, cea cu cortina se așază deasupra, aplicând lipiciul doar în partea de sus. Exercițiile propuse îi pun pe copii în situația de a exersa scrierea corectă prin completarea unor enunțuri lacunare, prin alegerea formei corecte, prin alcătuirea de enunțuri proprii. Mai multe detalii găsiți în articol.

Detalii document - fișe pentru ia/i-a și iau/i-au

Tip fișier: document pdf;

Format document: A4;

Licență: Documentul a fost creat și aparține în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Poate fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Poate fi redistribuit numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu poate fi folosit în scopuri comerciale, nu poate fi publicat în nume propriu, nu poate fi inclus în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Îl oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 6A1A4F80BBB42F50930BC9641FF76FBD
SHA-1 Checksum: EBB43A3CCEE08F11613B8B69D311A00CA310987D
SHA-256 Checksum: D1415D9C7AF6F8CECB28F50B619413E7215D0DD7F16E479C8957FDAB00F4BFEA

Notă: unul din cele mai folosite formate pentru documente text, și nu numai, este formatul pdf. Fișierul oferit de noi spre descărcare este un astfel de document. Acesta nu este editabil (spre deosebire de documentele text Microsoft word, docx sau doc) deci poate fi doar vizionat. Pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit probabil este Adobe Reader. Este un program gratuit, prin urmare foarte multă lume îl folosește. Totuși, poate funcționa destul de greoi pe unele sisteme, având auto-updater și alte opțiuni care îngreunează funcționarea calculatorului. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF. Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.