Cicluri de viață în lumea vie

  • Version
  • Descărcări 3638
  • Mărime Fișier 1.03 MB
  • Data Creării 17 septembrie 2019

cicluri de viațăMaterialele din arhivă au fost realizate pentru lecția Cicluri de viață în lumea vie, cu referire la oameni. Veți găsi aici o scurtă prezentare powerpoint și fișe de lucru. Prezentarea powerpoint are două slide-uri. Sarcinile de lucru au vizat două momente distincte ale lecției, așa cum am descris în articol. Tot acolo veți găsi informații referitoare la conținutul lor și modul în care le-am utilizat.

Fișele de lucru vin în completarea informațiilor, imaginilor din manual la lecția Cicluri de viață în lumea vie. Omul-părinți și urmași. Una prezintă imaginea unui arbore genealogic, fișă care poate fi folosită și la Istorie sau la Educație civică. Următoarele trei pagini ale documentului pdf sunt dedicate unor fișe pe care copiii vor face prezentarea propriei persoane, precum și a unui membru din familia sa. Pe cele trei pagini, aceleași fișe au fost așezate diferit, în funcție de opțiunea pentru utilizare și pentru a facilita imprimarea lor.

Detalii arhivă - cicluri de viață

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf și o prezentare PowerPoint (pptx);

Format documente: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizate numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 7556012BFEDCB9737CF910B710CBA772
SHA-1 Checksum: 7634CD33427BA658F375BCF20C766460C777806E
SHA-256 Checksum: 281D50FABFE993BB5B95EAFA2F3005C438C4EFC05D744B2394B7E03D5F8C1DFB

Notă: -pentru a putea deschide un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
-PPTX este formatul de prezentare editabil al programului Microsoft Office PowerPoint. Dacă aveți instalat acest program (se instalează la pachet cu suita Office, deci dacă aveți Word-ul, atunci îl aveți și pe acesta), puteți edita dumneavoastră prezentarea sau puteți sa o salvați ca prezentare needitabilă. Nu doar Microsoft Office poate deschide genul acesta de prezentări. Suita office, Libre Office are inclus programul Impress, care face exact aceleași lucruri ca și PowerPoint;
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.