Ajutoarele lui Moș Crăciun

  • Version
  • Descărcări 2524
  • Mărime Fișier 1.15 MB
  • Data Creării 19 decembrie 2018

ajutoarele lui Moș CrăciunArhiva conține două fișe de lucru. Copiii vor deveni ajutoarele lui Moș Crăciun, sarcinile de lucru constând în rezolvarea de exerciții de înmulțire cu 10 și cu 100. Prima fișă de lucru este de fapt un joc prin care îl ajutăm pe Moș Crăciun să ajungă la sania sa. Constă în identificarea rezultatelor exercițiilor date respectând o anumită regulă. Mai multe detalii despre modul de rezolvare găsiți în articol. Tot pe această fișă, pe lângă înmulțiri, apar și câteva imagini cu obiectele pierdute de Moș Crăciun pe drum. Localizarea lor se va realiza răspunzând cerințelor de pe a două fișă. Vorbim aici de rânduri și coloane.
Tot în această arhivă apare și varianta editabilă a primei fișe. Aceasta vă permite modificarea exercițiilor date, păstrând regula jocului.

Detalii arhivă - ajutoarele lui Moș Crăciun

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf și un document Word docx;

Format documente: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 0C307CFF48C5832AAFBC7BE5A6B1FE0F
SHA-1 Checksum: 002314EF2445B646F7034B9069A8471EFF568A2A
SHA-256 Checksum: ACFB8F2AD0B3CA0F2439B06C144ED3FAC7DD6FA9D8B6C570CB17829A5BA5CD17

Note: -pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip;
-pentru a putea deschide un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
-pentru putea a deschide acest document aveți nevoie de un program de citire și editare a documentelor text precum Microsoft Word. Dacă nu aveți deja instalat acest program, sau daca vreți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere, Libre Office sau Open Office. Acestea includ programele Libre Office Writer, respectiv Open Office Writer, programe care pot deschide, edita și salva documente docx;
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.