Momente speciale

Te așteptăm cu drag, Moș Nicolae!

Se apropie sosirea lui Moș Nicolae și toți copiii își pregătesc ghetuțele, cizmele, șosetele. Cei cuminți speră la cadouri, iar pentru năzdrăvani moșul are câte o nuielușă. Am pregătit și noi niște cizme și șosete mari ca să încapă cât mai multe cadouri.

Pe lângă acestea, am pregătit și două fișe de lucru cu un mesaj de întâmpinare ca să știe moșul că picii de clasa I îl așteaptă cu mare, mare drag. Materialele prezentate au fost utilizate în cadrul unei activități integrate având ca temă sosirea lui Moș Nicolae.

Mesaje pentru Moș Nicolae

Astfel, la comunicare în limba română am vizionat ”Legenda lui Moș Nicolae”. Am povestit și am scris propoziții legate de temă. La matematică și explorarea mediului, moșul ne-a trimis mai mulți saci cu cadouri sub formă de exerciții și probleme cu numerele 11 și 12.

Fișe de lucru - model 1
Fișe de lucru -model 1

La dezvoltare personală am discutat despre semnificația acestei sărbători din punct de vedere al comportamentului și al faptelor. La arte vizuale și abilități practice am decorat ghetuțele pe care apoi le-am expus în clasă în așteptarea lui Moș Nicolae.

Fișe de lucru -model 2
Fișe de lucru – model 2

Fișe de lucru blockposter – Moș Nicolae

Mai jos puteți descărca aceste ghetuțe. Fiecare este formată din 4 coli A4 ce vor fi imprimate, colorate de către copii, asamblate și apoi afișate în clasă.

Spor la lucru și cadouri multe!