Prezentare powerpoint ”Transformările apei”

  • Version
  • Descărcări 17070
  • Mărime Fișier 1.65 MB
  • Data Creării 10 ianuarie 2017

prezentare powerpoint ”transformările apei”Descărcare prezentare powerpoint ”Transformările apei”. Materialul poate fi utilizat la matematică și explorarea mediului la o lecție despre stările de agregare ale apei. Imaginile și animațiile ce însoțesc textul-suport facilitează înțelegerea noțiunilor de topire, înghețare, evaporare, fierbere, condensare. Poezia este special creată pentru copiii de vârstă școlară mică. Pentru o desciere a prezentării, scopul ei și modul în care poate fi folosită, intrați aici.

Detalii Prezentare powerpoint ”transformările apei”

Tip fișier: prezentare powerpoint editabilă pptx

Licență: acest fișier este realizat de noi în scop didactic. Nu poate fi folosit în scopuri comerciale. Il oferim liber, el poate fi descărcat, modificat și redistribuit pe alte sit-uri cu atribuire (link spre clasamea.eu). Oferim acest document sub licență Creative Commons tip 4.

Notă: pptx este formatul de salvare a documentelor de tip prezentare folosit de programul Microsoft Powerpoint. Prin urmare, daca vreți să deschideți acest document (pentru a-l edita sau pentru a-l salva în format ne editabil), aveți nevoie de acest program, sau de unul similar. În cazul în care nu aveți instalată suita Microsoft Office (care include Powerpoint), sau dacă doriți să încercați o alternativă gratuită, puteți încerca suita de programe pentru birotică, Libre Office. Aceasta include programul Libre Office Impress, care poate deschide, edita și salva documente pptx. Pentru mai multe detalii accesați această pagină.