Materiale pentru scrierea cu majusculă

  • Version
  • Descărcări 2980
  • Mărime Fișier 1.73 MB
  • Data Creării 23 octombrie 2017

materiale pentru scrierea cu majusculăArhiva conține câteva materiale pentru scrierea cu majusculă, mai precis  a cuvintelor care se scriu întotdeauna cu literă mare. La clasa a II-a ne referim la scrierea cu majusculă la început de propoziție, la început de titlu, precum și la scrierea substantivelor proprii. În arhivă veți găsi o prezentare powerpoint și un document pdf. În lecție, prezentarea și fișele de lucru vor fi folosite în paralel. Fiecărui slide îi corespunde o fișă. Astfel, copiii vor lucra individual și se vor corecta urmărind ppt-ul. Mai multe detalii privind conținutul și felul în care pot fi folosite aceste materiale găsiți în articol.

Detalii arhivă - materiale pentru scrierea cu majusculă

Tip fișier: arhivă zip care conține un document Power point ppsx și un document pdf;

Format documente: A4;

Licență: documentele sunt realizate de noi în scop didactic. Pot fi modificate și redistribuite în orice mediu sau format. Pot fi adaptate, transformate și se poate construi pe baza lor. Nu pot fi folosite în scopuri comerciale; le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 8A3BAD07577BF7BB181A6AAF9F54F343
SHA-1 Checksum: B85113A7A055C4A368CAB53F6AB63D83DEF51ED6
SHA-256 Checksum: 73BEA5BE957E50FEFE623AE8009C3E4B5D26DCF9199C791651B435DBCAB29C3A

Note: -pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip.
-pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF.
-formatul ppsx este folosit de Microsoft Powerpoint pentru a salva documente tip prezentare care pot fi mai apoi editate. Drept urmare, pentru a putea deschide un fișier de acest gen aveți nevoie de acest program sau de unul similar. Puteți instala una din suitele office libere, Open Office sau Libre Office. Acestea au în componență programele Open Office Impress, respectiv Libre Office Impress, programe care pot deschide, edita și salva documente ppsx.
Câteva detalii despre aceste programe, precum și link-ul de descărcare le găsiți aici.