Materiale pentru scrierea cu m înainte de p și b

  • Version
  • Descărcări 7164
  • Mărime Fișier 1,017.57 KB
  • Data Creării 22 ianuarie 2018

materiale pentru scrierea cu m înainte de p și bArhiva conține câteva materiale ce pot fi folosite într-o lecție pentru scrierea cu m înainte de p și b. Este vorba despre câteva fișe care pot fi folosite în diferite momente ale lecției. Veți găsi imaginea unui cub pe fețele căruia apar cele șase operații realizate în momentul aplicării metodei cubului. Documentul pdf conține fișe ce pot fi lipite în caietele copiilor, cu regulile de scriere ce urmează a fi învățate. De asemenea, există fișa de lucru pentru metoda cubului. Am atașat, de asemenea, o altă fișă cu imaginea unui pinguin pe care copiii pot scrie, sub formă de concurs, cuvinte care conțin grupurile de consoane mp și mb. Tot în arhivă veți găsi și varianta word a fișei de lucru din pdf. Mai multe detalii despre conținutul și modul în care pot fi folosite aceste materiale găsiți în articol.

Detalii arhivă - materiale pentru scrierea cu m înainte de p și b

Tip fișier: arhivă zip care conține o imagine png, un document pdf și unul word docx;

Format documente și imagine: A4;

Dimensiuni imagine: 1754X1240 px;

Licență: documentele sunt realizate de noi în scop didactic. Pot fi modificate și redistribuite în orice mediu sau format, numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu). Pot fi adaptate, transformate și se poate construi pe baza lor. Nu pot fi folosite în scopuri comerciale; le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: F97761DA03E22ECC6B365DC7E2E10222
SHA-1 Checksum: 0C66DD1C8C174FF9937FB1528F2AA88F304EC8E8
SHA-256 Checksum: 8D1CC7E1A3923A1EF21B1D7E154B4C468BC0A125324B40B68E3EFA5FE353EFB7

Note: -pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip.
-pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
-pentru putea a deschide un document docx aveți nevoie de un program de citire și editare a documentelor text precum Microsoft Word. Dacă nu aveți deja instalat acest program, sau daca vreți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere, Libre Office sau Open Office. Acestea includ programele Libre Office Writer, respectiv Open Office Writer, programe care pot deschide, edita și salva documente docx;
Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.