Materiale pentru comutativitatea înmulțirii

  • Version
  • Descărcări 5741
  • Mărime Fișier 1.33 MB
  • Data Creării 13 noiembrie 2017

materiale pentru comutativitatea înmulțiriiArhiva conține câteva materiale pentru comutativitatea înmulțirii. Este vorba despre două fișe și o prezentare powerpoint. Cea din urmă conține patru slide-uri create pentru a fi folosite în momentul transmiterii noilor cunoștințe. În paralel cu derularea slide-urilor poate fi folosită fișa cu Pinocchio și cu Jiminy. Conținutul acestei fișe este identic cu cel din powerpoint. Fișele, așezate câte patru pe o pagină, pot fi lipite în caietele copiilor. A doua fișă de lucru conține patru exerciții și poate fi utilizată într-un moment de fixare sau consolidare a cunoștințelor, în clasă sau ca temă pentru acasă. Mai multe detalii găsiți în articol.

Detalii arhivă - materiale pentru comutativitatea înmulțirii

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf și o prezentare powerpoint ppsx;

Format document: A4;

Licență: documentele sunt realizate de noi în scop didactic. Pot fi modificate și redistribuite în orice mediu sau format. Pot fi adaptate, transformate și se poate construi pe baza lor. Nu pot fi folosite în scopuri comerciale; le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 94385D8C7344F4A403DD00BDA9DE405B
SHA-1 Checksum: 66A5294AA402ACC3418A806D840C8DA1FBAD9A54
SHA-256 Checksum: 53CCE5B848587490058BF19F90EC5468314D78339DB4C33DD624A378FFFE4B38

Note: -formatul ppsx este formatul de prezentare needitabil folosit de Microsoft Powerpoint. Spre deosebire de pptx, fișierul ppsx nu se poate modifica ci doar viziona. Pentru a putea deschide acest fișier aveți nevoie de un program gen Microsoft Powerpoint. Vă recomandăm una din suitele office libere Libre Office sau Open Office. Acestea conțin programele Libre Office Impress, respectiv Open Office Impress, care pot deschide fișiere tip prezentare ppsx.

-unul din cele mai folosite formate pentru documente text, și nu numai, este formatul pdf. Fișierul oferit de noi spre descărcare este un astfel de document. Acesta nu este editabil (spre deosebire de documentele text Microsoft word, docx sau doc) deci poate fi doar vizionat. Pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Vă recomandăm un pdf reader rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF.

-pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip.
Pentru mai multe informații despre aceste programe, precum și link de descărcare, intrați aici.