Materiale pentru ”A doua carte cu Apolodor”

  • Version
  • Descărcări 1574
  • Mărime Fișier 2.61 MB
  • Data Creării 27 octombrie 2018

Materiale pentru ”A doua carte cu Apolodor”
Documentul conține câteva materiale pentru ”A doua carte cu Apolodor” de Gellu Naum. Este lectura recomandată elevilor, lectură ce va fi însoțită de trei fișe de lucru pe baza textului citit. Prima fișă are rolul de a introduce cele trei personaje ale textului. Pe parcursul lecturii, copiii vor stabili care este personajul preferat și îl vor descrie în a doua fișă numită chiar ”Fișa personajului preferat”. Aici, copiii vor realiza un desen, vor enumera trăsături fizice și sufletești ale personajului, fapte și întâmplări relevante. Pentru că aventurile celor trei personaje reprezintă o suită de probleme rezolvate în moduri ingenioase și amuzante, pe ultima fișă copiii vor preciza câteva dintre ele. Ultimele două fișe pot fi folosite pentru orice text literar. Mai multe detalii găsiți în articol.

Detalii fișier - Materiale pentru ”A doua carte cu Apolodor”

Tip fișier: document pdf;

Format document: A4;

Licență: Documentul a fost creat și aparține în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Poate fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Poate fi redistribuit numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu poate fi folosit în scopuri comerciale, nu poate fi publicat în nume propriu, nu poate fi inclus în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Îl oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 2868E1B1B1EF0BC4569C0C5519B1B27B
SHA-1 Checksum: 280118DBC1B1EDC3B1BF86C5ACACEEA1D220DD67
SHA-256 Checksum: 93D3C5A30DDFCD4EC1D4BA6E22447277478669B2B2F410DD7FC477C1CFA0C9E3

Notă: unul din cele mai folosite formate pentru documente text, și nu numai, este formatul pdf. Fișierul oferit de noi spre descărcare este un astfel de document. Acesta nu este editabil (spre deosebire de documentele text Microsoft word, docx sau doc) deci poate fi doar vizionat. Pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit probabil este Adobe Reader. Este un program gratuit, prin urmare foarte multă lume îl folosește. Totuși, poate funcționa destul de greoi pe unele sisteme, având auto-updater și alte opțiuni care îngreunează funcționarea calculatorului. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF. Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.