Fișe de lucru pentru ”odată” și ”o dată”, „numai” și ”nu mai”

  • Version
  • Descărcări 6210
  • Mărime Fișier 976.80 KB
  • Data Creării 2 octombrie 2018

fișe de lucru pentru ”odată” și ”o dată”, „numai” și ”nu mai”Documentul pdf Fișe de lucru pentru ”odată” și ”o dată”, „numai” și ”nu mai” conține trei fișe de lucru pentru exersarea scrierii corect a acestor cuvinte. Prima fișă este pentru scrierea corectă a cuvintelor ”odată” și ”o dată” și conține patru exerciții. Sarcinile de lucru presupun alcătuirea unr enunțuri proprii cu aceste cuvinte, încercuirea variantei corecte de scriere, completarea unor enunțuri lacunare. Fișa pentru scrierea corectă a cuvintelor ”numai” și ”nu mai” conține tot patru exerciții. Cea de a treia fișă poate fi folosită pentru consolidarea sau evaluarea cunoștințelor și deprinderilor de scriere corectă. Are la bază un text lacunar ce va trebui completat cu ortogramele/cuvintele dintr-o listă dată, iar în partea a II-a a fișei se exersează scrierea imaginativă - crearea unui final pentru textul dat și stabilirea titlului textului. O descriere mai detaliată a acestor materiale găsiți în articol.

Detalii document - fișe de lucru pentru ”odată” și ”o dată”, „numai” și ”nu mai”

Tip fișier: document pdf;

Format document: A4;

Licență: documentul este realizat de noi în scop didactic. Poate fi modificat și redistribuit în orice mediu sau format, numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu). Poate fi adaptat, transformat și se poate construi pe baza lui. Nu poate fi folosit în scopuri comerciale; îl oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: CFB9E30884729C5355538E9EE38B63D5
SHA-1 Checksum: 11077D47D3F3BECABDADDBCBEFE5F4C189030976
SHA-256 Checksum: 24FBB2EE0EDECDC8E6E1250837285CC99990FE218E938E7BF9E59E370102A8F9

Notă: unul din cele mai folosite formate pentru documente text, și nu numai, este formatul pdf. Fișierul oferit de noi spre descărcare este un astfel de document. Acesta nu este editabil (spre deosebire de documentele text Microsoft word, docx sau doc) deci poate fi doar vizionat. Pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit probabil este Adobe Reader. Este un program gratuit, prin urmare foarte multă lume îl folosește. Totuși, poate funcționa destul de greoi pe unele sisteme, având auto-updater și alte opțiuni care îngreunează funcționarea calculatorului. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF. Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.