Eminescu la ceas aniversar

  • Version
  • Descărcări 14507
  • Mărime Fișier 1.47 MB
  • Data Creării 10 ianuarie 2019

Eminescu la ceas aniversarArhiva Eminescu la ceas aniversar conține câteva materiale care pot fi folosite într-o activitate dedicată poetului Mihai Eminescu. Veți găsi aici o prezentare powerpoint cu date bibliografice însoțite de imagini, versuri din creația marelui poet, poezia ”Revedere” recitată de Mihail Sadoveanu. De asemenea, tot aici veți găsi imaginea unui copac realizată pe 6 foi A4. Prin asamblare se va obține un poster ce poate fi suportul unei activități practice și/sau punct de plecare pentru o discuție despre opera poetului. Mai multe detalii despre felul în care pot fi utilizate aceste materiale în cadrul activității găsiți în articol.

Detalii arhivă - Eminescu la ceas aniversar

Tip fișier: arhivă zip care conține un document pdf și o prezentare Power Point ppsx;

Format documente: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: EB9A7D18D80F824DE2DB55EBDB816F60
SHA-1 Checksum: 3A4D10A7C8F3DC2AC40227F78859FE3AF74A4ADF
SHA-256 Checksum: F75CA1133CD7E87F69388EDE23EFB3B84AB8A732F384EB0D8DC3EBA57C849B3D

Note: -pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip;
-formatul ppsx este formatul de prezentare needitabil folosit de Microsoft Powerpoint. Spre deosebire de pptx, fișierul ppsx nu se poate modifica ci doar viziona. Pentru a putea deschide acest fișier aveți nevoie de un program gen Microsoft Powerpoint. Daca nu îl aveți deja instalat pe acesta sau doriți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere Libre Office sau Open Office. Acestea conțin programele Libre Office Impress, respectiv Open Office Impress, care pot deschide fișiere tip prezentare ppsx;
Câteva detalii despre aceste programe, precum și link de descărcare, găsiți aici.