Compunere cu cuvinte de sprijin. Vacanța de primăvară

  • Version
  • Descărcări 3574
  • Mărime Fișier 2.30 MB
  • Data Creării 3 mai 2019

compunere cu cuvinte de sprijinArhiva conține trei materiale care pot fi utilizate atunci când le propunem copiilor să redacteze o compunere cu cuvinte de sprijin. Tema compunerii va fi vacanța de primăvară, dar materialele pot fi folosite și cu alte ocazii. Pretextul de la care pornim este o călătorie cu balonul (în timp), o rememorare a zilelor de vacanță. În articol am descris detaliat întreaga activitate.

În această arhivă veți găsi un poster cu balonul, poster ce va fi afișat la tablă și pe care vom nota elementele care țin de structura și de redactarea compunerii. Al doilea document pdf conține cuvintele de sprijin și fișa de lucru pe care se va redacta compunerea. Cea din urmă, așa cum am descris în articol, este prezentată în mai multe variante, combinând diferit câteva elemente: părțile unei compuneri, cuvintele de sprijin, compunerea propriu-zisă, criteriile de evaluare. Pentru ca adaptarea ideilor formulate de mine să fie mai ușoară, am atașat și un document word.

Detalii arhivă - compunere cu cuvinte de sprijin

Tip fișier: arhivă zip care conține două documente pdf și unul Word (docx);

Format documente: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 5FC4BAC6BE63AEED2AE4224CB90EEDA4
SHA-1 Checksum: 9BA6B2FCF617AD00CD46828D8504D363E56E170B
SHA-256 Checksum: A8183D2DCFE8960A3D2737AE84DA58A8B239AD291E47C0AC6FB88C3AA71A9F76

Note: -pentru a putea deschide un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit cred că este Adobe Reader. Totuși uneori acesta se deschide greu probabil din cauza faptului că încearcă să se conecteze la serverele Adobe pentru update sau alte servicii. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF;
-pentru putea a deschide acest document aveți nevoie de un program de citire și editare a documentelor text precum Microsoft Word. Dacă nu aveți deja instalat acest program, sau daca vreți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere, Libre Office sau Open Office. Acestea includ programele Libre Office Writer, respectiv Open Office Writer, programe care pot deschide, edita și salva documente docx;
-pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip;

Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.