Activități practice cu figuri geometrice

  • Version
  • Descărcări 4044
  • Mărime Fișier 552.14 KB
  • Data Creării 17 ianuarie 2018

activități practice cu figuri geometriceDocumentul conține câteva materiale pentru desfășurarea unor activități practice cu figuri geometrice. Primul este pătratul Tangram la dimensiune mare pentru exemplificare și prezentarea etapelor de lucru și la dimensiune mică pentru copii. Cel din urmă se încadrează pe o pagină A4. De asemenea, există și imaginile a ceea ce urmează să se obțină în urma asamblării tanurilor. Un alt material cuprinde o serie de cercuri care, prin decupare și asamablare, conduc la obținerea imaginilor a două animale polare. Avem aici cercurile, dar și imaginile de ansamblu. Pentru axa de simetrie există un exercițiu-joc de colorare după codul culorilor și de desenare respectând modelul. Descrierea activităților legate de aceste materiale poate fi citită în articol.

Detalii document - activități practice cu figuri geometrice

Tip fișier: document pdf;

Format document: A4;

Licență: documentul este realizat de noi în scop didactic. Poate fi modificat și redistribuit în orice mediu sau format, numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu). Poate fi adaptat, transformat și se poate construi pe baza lui. Nu poate fi folosit în scopuri comerciale; îl oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: 5FEA217728B91CCEF34B67E3AEF99A7E
SHA-1 Checksum: 75F0816F0BF8FEC7DB424E6732133697B4EE0F9E
SHA-256 Checksum: 1F71845E9DDF1CA07D8AD7FE3CC910FCF5F3B589A545BFAB9F4A36A6CEB360BB

Notă: unul din cele mai folosite formate pentru documente text, și nu numai, este formatul pdf. Fișierul oferit de noi spre descărcare este un astfel de document. Acesta nu este editabil (spre deosebire de documentele text Microsoft word, docx sau doc) deci poate fi doar vizionat. Pentru a putea viziona un document PDF aveți nevoie de un program pdf reader. Cel mai folosit probabil este Adobe Reader. Este un program gratuit, prin urmare foarte multă lume îl folosește. Totuși, poate funcționa destul de greoi pe unele sisteme, având auto-updater și alte opțiuni care îngreunează funcționarea calculatorului. Din aceasă cauză vă recomandăm un pdf reader mai rapid, simplu de instalat și gratuit, pe nume Sumatra PDF. Pentru mai multe detalii și link de descărcare intrați aici.