Materiale audio de utilizat în lecțiile de muzicăDescărcări 1593
Mărime fișier 3.09 MB
Tip Fișier zip
Data creării 5 mai 2019

materiale audioAvem aici câteva materiale de utilizat în lecțiile de muzică, mai ales atunci când subiectul acestora se referă la sunetele și notele muzicale. Arhiva conține în acest moment resursele pe care le-am utilizat deja. Pe măsură ce vom trece la lecții noi, ea va fi completată cu următoarele materiale.

Primul material conține trei fișiere audio (mp3). Acestea au fost folosite într-o lecție în care am vorbit despre înălțimea sunetelor muzicale. Prezintă gama Do în urcare și în coborâre, interpretată la diferite instrumente: pian, vioară, trompetă. Pentru percuție am folosit tuburile muzicale.

Pentru sunetele Sol-Mi avem al doilea material ce conține cântecul ”Melc, melc, codobelc”. Pentru sunetul La găsim cântecul ”Stă la geam o păsărică” (negativele). Pentru cel din urmă am atașat și versurile. Mai multe detalii despre aceste materiale audio găsiți în articol.

Detalii arhivă - materiale audio

Tip fișier: arhivă zip care conține 6 fișiere audio (mp3) și un document text Word (docx);

Format document: A4;

Licență: Documentele au fost create și aparțin în exclusivitate site-ului clasamea.eu. Pot fi utilizat numai în scop didactic, la școală sau acasă. Pot fi redistribuite numai cu atribuire (menționarea sursei - link spre clasamea.eu).
Nu pot fi folosite în scopuri comerciale, nu pot fi publicate în nume propriu, nu pot fi incluse în publicații tipărite, electronice sau on-line fără permisiunea noastră. Le oferim cu licență Creative Commons 4.0.

Licența Creative Commons
Aceast document creat de clasamea.eu este pus la dispoziţie prin Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Info hash:

MD5 Checksum: B485CE3A42E47BF974BF024F6949EB5C
SHA-1 Checksum: A24DAC892B7B09603F39F6FBA33B1B04F3FA06F9
SHA-256 Checksum: 88EE9D98E6DE3182445432A09C67DCE1C1654AEB2D7B69B4EAB95AA339E5D007

Note: pentru a deschide arhiva zip atașată aici, s-ar putea să aveți nevoie de un program de arhivare/dezarhivare. În cazul în care nu reușiți să deschideți arhiva in managerul de fișiere al windows-ului, instalați 7zip;
-formatul audio mp3 este suportat în toate sistemele de operare. În Windows fișierele mp3 se deschid cu Windows Media Player. Vă recomandăm totuși să instalați un media player mai avansat, care suportă mai multe formate audio;
-pentru putea a deschide acest document aveți nevoie de un program de citire și editare a documentelor text precum Microsoft Word. Dacă nu aveți deja instalat acest program, sau daca vreți să încercați o alternativă gratuită, puteți instala una din suitele office libere, Libre Office sau Open Office. Acestea includ programele Libre Office Writer, respectiv Open Office Writer, programe care pot deschide, edita și salva documente docx;
Câteva detalii despre aceste programe, precum și link-ul de descărcare le găsiți aici.


error: