Momente speciale

Diplome de la Moș Crăciun

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestAbonați-vă la RSS

Fiecare copil i-a scris o scrisoare lui Moș Crăciun. Fiecare scrisoare este citită cu mare atenție și este verificat  comportamentul fiecărui copil. Ca urmare, cadourile vor fi însoțite de diplome de la Moș Crăciun.

Diplome de la Moș Crăciun

Știm cu toții că fiecare copil investește timp și efort în redactarea scrisorilor către Moș Crăciun. Încep cu mult timp înainte de Crăciun și încearcă din răsputeri să îl convingă pe Moș că merită cadourile dorite. Fiecare scrisoare este elaborată cu maximă seriozitate și cu tot talentul de care dispune copilul. Urmează apoi trimiterea scrisorii și emoțiile, întrebările, îndoielile privind răspunsul moșului. Cred că o diplomă atașată cadourilor contribuie la întărirea convingerii că merită atenția lui Moș Crăciun. Dacă este oferită la școală are o însemnătate și mai mare. Pe lângă faptul că este cuminte, ascultător, Moș Crăciun îi apreciază și eforturile la învățătură. De asemenea, Moș Crăciun are și un îndemn pentru copii, un mesaj care să îi motiveze să păstreze aceeași atitudine pozitivă.

Noi am printat diplomele color, în format A5, însă ele pot fi imprimate și la dimensiune mai mare. Diplomele pot fi descărcate de aici

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestAbonați-vă la RSS

Articole similare

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *